ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

 

 

Ανοιγοντας τα διαφορα μπλοκ βλεπω συνεχεια αναρτησεις με μαγειρικες ικανοτητες ειπα

 

 

λοιπον και γω να σας δειξω οτι ξερω να μαγειρευω.Οταν αρχιζει λοιπον να κρυωνει ο καιρος ενα φαγητο που μ’αρεσει πολυ ειναι το φρικασε ,χοιρινο κρεας ,αντιδια, μαρουλια,σελινο, ανιθο και φυσικα πρασσο και φρεσκα κρεμμυδακια και ιδου το αποτελεσμα.  

 

 

 

 

 

 

 

το φρικασε εγω δεν το αυγοκοβω για να ειναι πιο ελαφρυ,σας προσκαλω για φαγητο, καλοδεχουμενοι.

About these ads

12 thoughts on “ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

  1. «Τα νεαρά ζευγάρια σαν αστέρια/ σ΄ ομορφαίνουν μαύρη πολιτεία/ Για μια στιγμή κρατιούνται από τα χέρια/ σκοτώνονται στην άλλη τη γωνία/ Παιδιά, και τον αντέξατε τον δύσκολο καιρό/ Δεν έχει ο έρωτας αρχή κι ο κόσμος τελειωμό/ Στο δρόμο περπατούνε αγκαλιασμένοι / κρυφομιλούνε σε κάποιο καφενείο/ κι όλοι οι νεκροί είναι πάλι αναστημένοι/ σαν γονατίζουν στο Πολυτεχνείο».

  2. Μπραβο Αντωνη ταυτιση στομαχικων ιδεων?!!!!!!! Η γυναικα σου τι κανει πως παει? η κοιλιτσα φαινεται τωρα ετσι δεν ειναι.?Φιλια και ολα με το καλο διαβασα το μπλοκ τι ειναι αυτα που αναφερεις???

  3. Εμεις θα κανουμε φρικασε την αλλη Δευτερα. Την δικη σου συνταγη! Λες να μη το αυγοκοψω ε; Χμ ενταξει θα το δοκιμασουμε ετσι.

  4. Δεσποινακι μου γεια , εγω δεν την αυγοκοβω για την χοληστερινη που εχουμε οι δυο συζηγοι.ομως ειναι που πιο ευγεστο και σου δενει τη δυνατοτητα να ζεστανεις ενα πιατακι και την αλλη μερα χωρις να κοβει το αυγο.Φιλιακια και καλη επιτυχια βαλε και λιγο μαραθο αν βρεις,

  5. Τρελαινόμαστε γι΄αυτό το φαγητό.
    Η μόνη διαφορά με τη συνταγή σου:φτιάχνουμε το χοιρινό μόνο με σέλινο και κρεμμυδάκι,ενώ τα μαρούλια ή αντίδια με αρνάκι ή κατσικάκι.
    Το αβγοκόβω μόνο με ασπράδια-σπάνια χρησιμοποιώ κρόκους.
    Καλημέρα!
    Πάντως όπως και να το κάνεις είναι νοστιμότατο

  6. Ελενη μου εσεις εισαστε μαστορισσες της μαγειρικης,αλλα ζηλεψα και ειπα να σας κλεψω το ιστολογιο με τη μαγειρικη. Σας απολαμβανω στις δημιουργιες σας.Νασαι καλα

  7. Καλησπερα Ελευθερια
    Ταυτιση, ναι :)

    Ολα καλα πανε, και η κοιλιτσα αρχιζει να φαινεται τωρα πια.

    Στο μπλοκ δεν ξερω, μου ειπαν απο τη google οτι ειναι spam (ή ανεπιθυμητο). Θα δω τι θα κανω, μπορει να ερθω απο τη wordpress.

    Φιλια

  8. Αντωνη μου χαιρομαι που παει καλα η γυναικα σου ευχομαι ολα καλα μεχρι το τελος.Η γουορντ στην οποια μ’εβαλε η νατασσα, ειναι πιο δυσκολη σε πολλα,δεν ξερω και πολλα να σου πω γιατι δεν κατεχω και πολλα, εγω μονο γραφω, κι’ενα αλλο μπλοκ του ανεμου που εγραφε αρκετα το ιδιο του εκαναν.Κατα τ’ αλλα ελευθερια εκφρασης στα μπλοκ.Μαλλον αυτο που ελεγαν φιμωση το εκαναν,αισθανομαι παγιδευμενη και κατι σαν το μεγαλο αδελφο.Φιλακια

  9. Ελευθερια, κατι σε σχεση με το θεμα της αναρτησης. Το επομενο μαγειρικο θεμα ας ειναι συνταγη κρητικη.
    :)

    Καλησπερα!!!

  10. Ενταξει Αντωνη μου θα φτιαξω σαλιγκαρι ή μολις πιασω το λαγο που κυνηγαω θα το φτιαξω κρητικη συνταγη ,μονο μην το δει η γυναικα σου και δεν ξερω πως να σου στειλω φαι!!!!!!!Φιλια

Υποβολή απάντησης

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Log Out / Αλλαγή )

Google+ photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Log Out / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s