Το προφιλ μου

http://www.wedfilmmakers.com/blog/https://eletg.wordpress.com/

P7260133P7250122

http://www.wedfilmmakers.com/blog/

ΡΕΘΥΜΝΟ ΔΕΙΛΙΝΟ
ΡΕΘΥΜΝΟ ΔΕΙΛΙΝΟ

kisses

ΡΕΘΥΜΝΟ-ΦΑΡΟΣ

ΡΕΘΥΜΝΟ-ΦΑΡΟΣ

P5250382                                                                pa030287

ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΠΟΤΑΜΩΝ

ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΠΟΤΑΜΩΝ

ΧΑ!ΧΑ! ΝΑ ΠΙΩ ΑΛΛΗ?

ΧΑ!ΧΑ! ΝΑ ΠΙΩ ΑΛΛΗ?

pc1104752

 

 

 

Μεγαλωσα και μεγαλωνω αγορια,συν το συζυγο , ανδοκρατουμενη κοινωνια και αντε να βρεις το δικιο σου.Γιατι μην μου πεις οτι τα παντα δεν ειναι κομμενα και ραμμενα κατα πως συμφερει τους ανδρες.???Εγω για να εξισοροπω δινω σε ολους δικιο, και φυσικα για ολα τα στραβα φταιει η μαμα.

441

 

16 σκέψεις σχετικά με το “Το προφιλ μου

  1. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ!
    ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΒΑΦΗΣ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΟΙΡΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΟΣΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΝ. ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΥΟ ΑΥΤΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑ ΔΙΑΘΕΣΩ.
    ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ
    ΣΥΝΗ

  2. Γλυκια μου Συνη δεν μπορεισ να φανταστεισ τη χαρα μου μολις βρηκα το σχολιο σου.Σ’ευχαριστω για ολα .Τωρα ξερεις πρεπει να φτιαξεις ιστοσελιδα και να λεμε τον πονο μας ,τις χαρες μας κ.αλ.Θα ειμαι στη διαθεση σου να τη δημιουργησουμε σε οτι φυσικα ξερω γιατι και γω ρωτωντας προχωρω. Ομως εμενα μου εχει γε3μισει πολλα κενα.Φιλακια ελευθερια

  3. ΚΑΜΑΡΙ MOY
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ INTERNET ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΛΕΟΝ ΑΣΧΕΤΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ COMPUTER!!!
    EYXOMAI ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ.

    ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ
    ΣΥΝΗ

  4. Υ.Γ.
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΕΛΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ.

  5. Συνη μου απο σεπτεμβριο αρχιζουν μαθηματα γιατι μη μου πεις οτι δεν εχει πλακα η ολη υποθεση,βεβαια εσυ δεν εχεις τοσο χρονο σαν εμενα.Λες να τα καταφερω και να γελαω ετσι οπως λες.Μακαρι.Ελπιζω πηγαινοντας ρεθυμνο να μου εχει φτιαξει και το λαπτοπ ο γιωργος και να μπορω να συνεχισω την κουβεντουλα μας.Φιλακια .

  6. ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΚΕΙ. ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΠΑΡΕ *ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ* ΤΟΥ DON MIGUEL RUIZ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΕΙΣ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΘΑ ΣΕ ΞΕΛΑΦΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ *ΦΟΡΤΙΟ ΣΟΥ*.
    ΣΕ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ. ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
    ΣΥΝΗ

  7. Ελευθερία,τυχαία βρέθηκα στην ιστισελίδα σου.Χάρηκα ιδιαίτερα μιας και επιβεβαιώθηκα οτι η γενιά μας ειναι παρούσα και δραστήριαΕιμαι και γω συνταξιούχος του Δημοσιου.Μεγάλωσα και μεγαλωνω και γω ενα γιό και ειμαι οβράχος που σπαει το κύμα.Ο,τι κι’αν σε βασανίζει να θυμάσε πάντα,πως αυριο θα ξημερώσει μιά καινούργια μέρα.Αν μου επιτρέψεις θάθελα να επικοινωνήσουμε μεσα από τα ιστολογια μας.

  8. Γεια σου taspa και γω χαιρομαι οταν συναντω ανθρωπους της γενιας μου.Ασχολουμαι με το ιντερνετ λιγοτερο απο χρονο ,μ’αρεσει γιατι γεμιζω πολλα κενα και επικοινωνω ,προσπαθω βεβαια γιατι οι γνωσεις μου στη νεα τεχνολογια ειναι απο μηδαμινες εως ελαχιστες.Φωναζψω συνεχεια τον μικρο μου γιο ο οποιος δεν το κανει και με μεγαλη ευχαριστηση γιατι οπωςολα τα παιδια σ’αυτη την ηλικια συνηθωςβαριουνται.Ομως με βασανιζουν αρκετα τα οποια μπορεις να τα δεις διαβαζοντας το ιστολογιο μου σε παλαιοτερες αναρτησεις.Θα περιμενω να εχουμε επικοινωνια με μεγαλη χαρα.Νασαι καλα .Ελευθερια

  9. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΜΟΥ
    ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΓΙΟΡΓΑΛΙΔΙΚΩΝ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑΥΤΗΝ

  10. Γεια σου Κωστα χαιρομαι πολυ οταν μιλαω με ανθρωπους που αγαπουν την κρητη,οπως θα ειδες ειμαι ρεθεμνιωτισα με καταγωγη απο τον πατερα μου απο ατσιποπουλο.Μενω το καλοκαιρι περιπου 3 μηνες στο ρεθυμνο και ερχομαι και ενδιαμεσα γιατι μενει πλεον μονιμα ο γιος ο μεγαλος λογω εργασιας ρεθυμνο.Χαιρομαι που σ’αρεσε η αναρτηση με τ’αλογα ,γενικα το καλοκαιρι προβαλλω την πατριδα μου πολυ,το σαββατο θα παω στο πανηγυρι της αγ.ζωνης στο ατσιποπουλο.Χαιρομαι που μου εγραψες,πιστευω οτι θα συνεχισουμε την κουβεντουλα μας.Ελευθερια

  11. Παρακαλω θελω να με βοηθησετε να γινω εγγραφω μελοs στην ιστοσελιδα ευχαριστω

  12. Ελευθερια καλημερα !
    Σε ευχαριστω πολυ που μας προσθεσες στο πολυ ενδιαφερων μπλογκ σου
    Αν μπορεις σε παρακαλω αλλαξε τον τιτλο Ηρακλειο μπλογκ σε
    Iraklio web radio
    Καλο Σαββατοκυριακο .
    Κωστας

  13. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ. ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΠΗΓΕ Ο ΜΑΝΟΛΗΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΘΕΩΔΟΡΑΚΗ. ΑΣΤΑ!!!!

  14. Ελευθερια εισαι φοβερη!Ειμαι 34,εχω και εγω ενα γιο 3,5.Το blog σου μου φτιαχνει τη μερα,ευτυχως γιατι τον τελευταιο καιρο δεν ειμαι και πολυ χαρουμενη οπως ημουν παντα.Εχω χασει τον εαυτο μου,τον παλιο καλο μου εαυτο.Να εισαι παντα καλα και πανω απο ολα ευχομαι υγεια σε ολο το κοσμο.

  15. Μαρια γεια σου και σ’ευχαριστω που με διαβασες ,αν και τωρα τελευταια δεν κανω αναρτησεις,ομως να ξερεις οτι δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην εχει χασει πολλες φορες τον εαυτο του ομως προσπαθουμε οσο γινεται.Και γω ειμαι νταουν αυτη την εποχη αλλα βλεπεις πολλα ειναι αυτα που μας χαλουν πλεον την διαθεση.Και μονο που ζουμε σε μια χωρα με τετοια προβληματα και ανασφαλεις φτανει να ειμαστε ετσι χαλια.Να σου ζησει το παιδακι σου και η ζωη τραβα την ανηφορα. Πολλα φιλια.

Σχολιάστε